SHENZHEN ZD TECH CO., LTD
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Ruby

Τηλεφωνικό νούμερο : 86-13713913916

WhatsApp : +8613713913916

Free call

Τι σημαίνει 5G;

November 15, 2019

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Τι σημαίνει 5G;

Δεδομένου ότι ZD ξεδιπλώνει το δίκτυο 5G του, μπορείτε ποιος όλα σημαίνει πραγματικά. Τι 5G αντιπροσωπεύει; Τι 5G σημαίνει για τους καταναλωτές; Τι είναι δυνατός τώρα που 5G είναι διαθέσιμο;

Τι 5G αντιπροσωπεύει;

5G είναι η πέμπτη γενεά των κυψελοειδών δικτύων, και αναμένεται για να είναι μια από τις γρηγορότερες ασύρματες τεχνολογίες που δημιουργούνται πάντα. (Αυτό δεν πρόκειται να συγχθεί με το 5G που μπορείτε να δείτε στο δρομολογητή WI-Fi σας, ο οποίος αναφέρεται στη συχνότητα 5 Ghz για το δίκτυο Ίντερνετ σας.)

5G η ασύρματη τεχνολογία σημαίνει ότι θα έχετε μεταφορτώνετε πιό γρήγορα (φανταστείτε έναν κινηματογράφο 4K στα δευτερόλεπτα παρά τα πρακτικά) και τεράστιες επιδράσεις στον τρόπο με τον οποίο εργάζεστε και παίζετε.

Εξετάστε πώς χρησιμοποιείτε τις κινητές συσκευές στα δίκτυα 4G σήμερα: συμβαδίζοντας με τους φίλους και τα οικογενειακά μέλη μέσω των κοινωνικών μέσων, των κλήσεων και του κειμένου. Χρησιμοποιείτε την τηλεοπτική σύσκεψη για να συνδέσετε τους μακρινούς συναδέλφους. Παίζετε τα παιχνίδια και τους κινηματογράφους ρευμάτων και η TV παρουσιάζει. Με Verizon 5G, μπορείτε να αναμείνετε να είστε σε θέση να κάνετε όλα που θα μπορούσατε να κάνετε με 4G, αλλά γρηγορότερα. Το Verizon 5G μπορεί επίσης να επιτρέψει τις νέες τεχνολογικές ικανότητες που δεν ήταν εφικτές στο παραδοσιακό δίκτυο 4G.

Ποιο 5G σημαίνει για τους ανθρώπους, τις κοινότητες και τον πλανήτη

5G η τεχνολογία μπορεί να αυξήσει τη δυνατότητα πρόσβασης για όλους τους ανθρώπους μέσω των συνδεδεμένων συσκευών, των αυτόνομων οχημάτων, και άλλων μακρινών εφαρμογών. Τα αυτόνομα οχήματα αναμένονται για να είναι σε θέση να επικοινωνήσουν το ένα με το άλλο και να διαβάσουν τα ζωντανά στοιχεία χαρτών και κυκλοφορίας άνω των 5G. Η μακρινή χειρουργική επέμβαση θα είναι δυνατή άνω των 5G, με τη διαθεσιμότητα σχεδόν των στιγμιαίων στοιχείων και της ανάλυσης. Επιπλέον, 5G φέρνει τη δυνατότητα να ενεργοποιηθούν μακρινά τα ρομπότ, επιτρέποντας σε έναν χρήστη για να αισθανθεί και να αγγίξει μέσω χιλιάδων μηχανών μίλια μακριά.

5G είναι σημαντικό για αυτούς τους λόγους καθώς επίσης και για τη δημιουργία των έξυπνων πόλεων. Ένα παράδειγμα αυτού είναι τηλεοπτικό ικανοποιημένο analytics. Πέρα από ένα δίκτυο 5G, τα συστήματα μεταφορών πρέπει να είναι σε θέση να αξιολογήσουν την κυκλοφορία και τη ροή πλήθους καθώς επίσης και να αποφασίσουν πού να τοποθετηθεί το προσωπικό δημόσια ασφαλείας κατά τη διάρκεια των γεγονότων υψηλής πυκνότητας. Επιπλέον, 5G μπορεί να επιτρέψει τις μικρός-από-μικρές αναπροσαρμογές χαρτών στις συνεχώς-μεταβαλλόμενες πόλεις. Η νέα κατασκευή αλλάζει με συνέπεια το σχεδιάγραμμα μιας πόλης, και αυτές οι ζωντανές αναπροσαρμογές άνω των 5G μπορούν να βοηθήσουν τους ανθρώπους να πλοηγήσουν ευκολότερα τις μεταβαλλόμενες εικονικές παραστάσεις πόλης.

Η άφιξη της τεχνολογίας 5G σημαίνει επίσης τη δυνατότητα για έναν υγιέστερο πλανήτη και μια σφαιρική ισότητα. Ο πρόεδρος και το CEO Hans Vestberg Verizon μίλησαν πρόσφατα στη Γενική Συνέλευση Ηνωμένων Εθνών και εξήγησαν ότι «5G έχει τη δυνατότητα να μειώσει μέχρι 90% της τρέχουσας κατανάλωσης ισχύος μας.» Αυτό θα είχε έναν σημαντικό αντίκτυπο στη κλιματική αλλαγή. 5G θα μπορούσε επίσης να βοηθήσει να προωθήσει τη καθαρή ενέργεια με τη βοήθεια να εκσυγχρονιστεί το ηλεκτρικό πλέγμα σε ολόκληρη τη χώρα, που οδηγεί σε περισσότερη αποδοτικότητα μέσω της ανανεώσιμης ενέργειας.

Ενώ 5G σημαίνει κυριολεκτικά την πέμπτη γενεά, η τεχνολογία 5G σημαίνει επίσης το νέο μέλλον για τον κόσμο. Χάρι στη δυνατότητά του για την ικανότητα ταχύτητας και χρήσης, 5G θα βοηθήσει να αναγγείλει μέσα την τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση μέσω της βελτιωμένης επιχείρησης και τη μητροπολιτική συνεργασία, τη σε πραγματικό χρόνο απόφαση - κάνοντας και την αποδοτικότερη κατανάλωση ενέργειας, εκτός από τις γρήγορες συνδέσεις που θα επιτρέψει μεταξύ των ατόμων.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας